Fjala ketu thuhet më ndryshe, ka një dimension tjetër. Mund te na shkruani ne adresen elektronike jetonkelmendi@yahoo.com, per te bashkepunuar
 

Biografi e shkurtër
 
Jeton Kelmendi u lind në Pejë me 1978. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje, studimet në Prishtinë. Ai punon në medie në Kosovë dhe bashkëpunon me disa tjera jashtë vendit. Kelmendi është i njohur për shkrimet e tij publicistike, sidomos rreth çështjeve kulturore. Poezitë e tij janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë pjesë e disa antologjive. Poezinë e tij, kritika e ka cilësuar si një poezi e mesazheve të qarta dhe moderne në konceptimin e ideve. Esenca e mendimit poetik të Kelmendit është etika e të shprehurit. Motive dominuese në krijimtarinë e tij, janë lirika e dashurisë dhe realiteti i kohës. Ai është veteran i luftës së UÇK-së.  
  
               Libra të botuar:
              "Shekulli i Premtimeve" me 1999 Rilindja
           "Përtej Heshtjes" me 2002 Faik Konica
           "Në qoftë mesditë" me 2004 Faik Konica
              "Më fal pak Atdhe" me 2005 Faik Konica
             

Mirë se Vini te RUGOVA
Faqe përsonale e poetit Jeton Kelmendi
Jeton Kelmendi RUGOVA
Jeton Kelmendi Poet e Publicist
Shkrime artistike e publicistike te RUGOVA
 
fjala pret te thënat tuaja per poezinë 1 visitors (6 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Bukuria ke emrin e asaj qe e don ti, prandaj besoj me shume se cdo gjeje...Nese e humbe besimin ke humbur cdo gje, madje edhe veteveten, kujdes me besimin ne te...